Nieuwe bestuurster

Even voorstellen, onze nieuwe bestuurster

Emerance is geboren in Kinshasa, Kongo en woont al 22 jaar in Nederland. Zij is getrouwd en heeft 5 kinderen en is dienende als evangeliste in haar gemeente te  Schiedam. 

De bijbel zegt: “God doet alles op zijn eigen tijd”. Ik herinner mij nog de dag van 12 augustus 2012, toen ik een sms binnenkreeg waarin stond: ”Zuster Yvonne, wilt u mij dringend terugbellen, Matthias. PS.
Het maakt niet uit hoe laat ”. Toen dacht ik wie is dat, wie is zuster Yvonne? Heeft hij niet het verkeerde nummer gedraaid? Later die dag kreeg ik Matthias aan de lijn. Wat ik toen niet begreep was dat het God was die ons samen had gebracht in zijn liefde. Die dag was het begin van een nieuwe vriendschap en samenwerking. Als christen leren wij dat vriendschap en samenwerking op vertrouwen gebaseerd is. Tegenwoordig is het heel moeilijk om iemand te vertrouwen, die je niet kent. Maar dat was bij ons niet het geval. Ik werd met open armen ontvangen. De allereerste les die ik heb geleerd in deze samenwerking is dat vertrouwen je kracht geeft om door te gaan en het beste laat schijnen uit je leven. Kortom: 14 maanden na onze eerste ontmoeting ben ik tot secretaris van de Stichting African Care benoemd en daar ben ik heel blij mee. Niet alleen voor de functie, maar vooral voor de waardering en het vertrouwen. De toekomst kan niemand voorspellen, maar als wij vertrouwen hebben in de Heer zullen we overwinnen. Het is een nieuw begin en het opent veel deuren. Ik weet dat de Heer met ons is en dat we Zijn liefde met de ander kunnen delen. Ik prijs de Heer voor alles en dank het hele team voor deze mogelijkheid en voor het vertrouwen.

Emerance Nsadisa Shako